E-post: post@nettfrakt.no | Tlf: 97331188 | Man-fre 8-16

Fraktavtaler

Vi tilbyr sømløse fraktavtaler for bedriftsmarkedet, nettbutikker og e-handelsplattformer.

Billigere fraktavtaler

Fastpris i hele Norge

Gratis support

Ingen bindingstid

Automatisk print

Vi skreddersyr fraktløsninger.

Transportøravtaler lokalt, regionalt og internasjonalt. Vi har et nært og godt samarbeid med en rekke transportører. Nettfrakt vil kunne skreddersy fraktavtaler og logistiske løsninger etter ditt ønske og behov. Nettfrakt kobler sammen alle transportører på et sted, for å kunne tilby en unik skreddersøm, og tjenester tilpasset din bedrift.

Lokalt

Vi samarbeider med alle norske aktører på frakt. Norge er vårt største marked og derfor kan vi tilby en rekke løsninger som gir fordeler for både fraktselskapene og deg som fraktkunde.

Regionalt

Vi samarbeider med alle norske aktører på frakt. Vårt marked er hovedsaklig fokusert i Norge og derfor kan vi tilby en rekke løsninger som gir fordeler for både fraktselskapene og deg som fraktkunde. 

Internasjonalt

Vi samarbeider med alle norske aktører på frakt. Vårt marked er hovedsaklig fokusert i Norge og derfor kan vi tilby en rekke løsninger som gir fordeler for både fraktselskapene og deg som fraktkunde. 

Fremtidens fraktløsning for e-handel og bedrifter.

Vi kan tilby innovative og tidsriktige løsninger for din nettbutikk, enten det er B2C eller B2B. Vi har automatiserte prosesser og enkle løsninger for print og frakt som vil kunne gi din bedrift et konkurransefortrinn. Økonomiske besparelser ved første forsendelse.

Transportøravtaler lokalt, regionalt og internasjonalt er vår spesialitet. Vi har et nært og godt samarbeid med flere transportører.

Nettfrakt vil kunne skreddersy fraktavtaler og logistiske løsninger etter bedrifters ønske og behov. Nettfrakt kobler sammen alle transportører på et sted og tilbyr en unik skreddersøm av tjenester tilpasset hver bedrift.  

Noen av våre samarbeidspartnere

Fordeler med Nettfrakt

Ingen bindingstid

Hos oss binder vi ikke opp kundene våres i lange, kompliserte og tidkrevende avtaler. Er du misfornøyd med nettfrakt, kan du enkelt avslutte samarbeidet. Selv om vi tviler på at det blir tilfellet.

Faste lave fraktpriser

Med nettfrakt trenger du ikke tenke på om du sender til sone 1, 4 eller 2. Vårt system gir deg faste lave fraktpriser, slik at du ikke trenger å forholde deg til soner eller annen variasjon i fraktprisene.

Enkel oversikt

Nettfrakt gir deg full oversikt over hva du frakter, hva du betaler for og til hvilken pris.

Ingen lagerendring

Å inngå ny fraktavtale betyr ikke at du må endre på hvordan ting gjøres hos deg. Med fraktavtale fra Nettfrakt beholder du lokasjon, lager og styring selv.

Simpel integrasjon mot automatisert EDI

Vi kobler opp din nettbutikk til et automatisert EDI-system. Dette gir deg stor fleksibilitet og styrke når det kommer til fraktløsninger, leverandører og effektivitet.

Automatisert ordre og etikettprosess

Med nettfrakt kan vi sette opp automatiske systemer som gjør plukk, pakk og frakt mer effektivt for din nettbutikk.